Politika Privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Kada posjećujete našu internetsku stranicu naš web-server uvijek sprema naziv Vašega pružatelja internetskih usluga, web-lokaciju s koje ste nas posjetili, web-lokacije koje ste pregledavali tijekom posjeta te datum i vrijeme posjeta. Koristimo kolačiće (cookies) kako bi utvrdili preferencije posjetitelja. Kolačići su male datoteke koje se privremeno spremaju na tvrdi (hard) disk. Informacije sadržane u kolačićima služe za olakšavanje navigacije i omogućavanje što veće lakoće i udobnosti korištenja naše web-lokacije. Našu web-lokaciju možete pregledavati i bez kolačića. Naši kolačići ne sadržavaju specifične osobne informacije, tako da Vaša privatnost ostaje zaštićena. Većina web-preglednika automatski prihvaća kolačiće. Spremanje kolačića na Vaš tvrdi disk možete spriječiti tako što ćete u postavkama web-preglednika odabrati opciju “ne prihvaćaj kolačiće”. Neprihvaćanje kolačića može dovesti do ograničenja funkcija koje nudimo.

Među osobne podatke spadaju i vaša IP adresa i email. Svi vaši podaci su tajni i od nas neće biti ustupljenih trećoj strani, osim ako se ne radi o podacima koji su prikupljeni od treće strane (Google Analytics, Facebook, Google AdWords, MailChimp i sl.

Podatke prikupljamo i obrađujemo ako nas izravno kontaktirate i to preko internetske stranice www.bonobosnjak.hr ispunjavanjem kontakt forme, u tom slučaju o vama prikupljamo sljedeće podatke: Ime i e-mail adresu.
Kada netko posjeti našu stranicu, koristimo usluge treće strane kao što su Google Analytics i Facebook kako bismo prikupili podatke o posjećenosti određenih dijelova stranice kao i obrasce ponašanja prilikom kretanja kroz mrežnu stranicu.
Oba servisa nam služe kako bismo saznali koji dijelovi naše web stranice su najpopularniji i da detektiramo eventualne probleme ili nelogičnosti u strukturi mrežne stranice te kako bi mogli ponuditi prilagođene oglase putem Google i Facebook (i pripadajućih) platformi.
Način na koji prikupljamo i obrađujemo podatke je takav da ne omogućava identifikaciju posjetitelja.

Svi vaši podaci pohranjuju se na našim sigurnim poslužiteljima i sigurnim poslužiteljima naših partnera te im se pristupa i koristi u skladu s našim pravilima i standardima sigurnosti. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, te poduzimamo sve mjere potrebne za njihovu zaštitu. Osobne podatke obrađujemo na siguran način, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od gubitka.