Uvjeti Korištenja

Internetska stranica www.bonobosnjak.hr koristi tzv. kolačiće za poboljšavanje vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice, smatra se da ste u cijelosti upoznati s Uvjetima korištenja stranice, razumjeli ste ih i prihvatili. Kolačiće možete onemogućiti preko svog web preglednika ili preko postavki privatnosti. Korisnici internetske stranice www.bonobosnjak.hr suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke. Više o zaštiti osobnih podataka možete pročitati na Politika privatnosti.

Svi vaši podaci su tajni i od nas neće biti ustupljenih trećoj strani, osim ako se ne radi o podacima koji su prikupljeni od treće strane.

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica.

Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

Kolačići: Kolačić je mala datoteka (tekstualna) koju mrežno mjesto pohranjuje na vašem računalu ili bilo kojem drugom uređaju, s informacijama o vašoj navigaciji na toj mrežnoj stranici. Kolačići su neophodni da bi olakšali pregledavanje weba i da bi ga više prilagodili korisniku te ne oštećuju vaše računalo ili uređaj s kojeg pregledavate našu web stranicu.

Sadržaji koji se nalaze na ovoj stranici autorsko su pravo stranice www.bonobosnjak.hr. Autor zadržava i sva ostala prateća prava.

Korištenjem web stranice www.bonobosnjak.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući i odredbe o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.